• Marți, 13. Prima zi de "Lucruri mici"...

  E marți și e 13. Și nici în ruptul capului n-aș fi acceptat ca blog-ul ăsta să se nască în altă zi... Nu, nu sunt superstițioasă. Am fixurile mele. Asta da. Și cred într-o groază de lucruri. Cum ar fi în zâne, dragoni și vampiri. Dar nu cred în fazele cu scări, pisici negre și ceasuri rele... Și am eu motivele mele pentru care mi-am dorit ca prima postare de pe lucrurimici.net să fie azi :)
   
  Nu e ca și cum țineam morțiș să mai am un blog, la cât de greu mă organizez eu să scriu pe cel dintâi... Doar că m-am trezit într-un moment din viața mea în care simt nevoia să cultiv un pic optimism realist. Și m-am gândit să fac asta în gura mare. Aici, pe blog-ul ăsta al cărui simbol mi s-a năzărit să fie o gărgăriță și ale cărui file îmi doresc să se transforme încet, încetișor într-un fel de ghid al nimicurilor importante. Nu, nu o să fie cu citate motivaționale. Nu știu alții cum sunt, dar eu le cam urăsc... Nu o să fie cu introduceri lungi și cuvinte mari. O să fie simplu și o să fie, uneori, stângaci. Dar o să sincer și direct...  
   
  Lucruri mici o să fie despre oamenii care - fără să știe ori fără să vrea - schimbă vieți. Despre locuri. Despre experiențe. Despre îmbrățișări. Despre aparentele banalități care dau sens vieții. Despre prăjituri, cafele, pantofi, filme, idei, dorințe ori chiar greșeli. Despre iubire. Despre prietenie. Despre iertare. Despre lecții învățate când nici nu te aștepți. Despre a face rai din ce ai și a trăi fiecare zi ca și cum ar fi ultima... Despre oameni. Dar cred că am mai zis asta o dată, nu?
   
  Long story short, e marti și e 13. E aproape lună plină. Și sunt atâtea lucruri mici pe lume care așteaptă să fie (re)descoperite. Atâtea nimicuri importante de care să ne bucurăm. Atâtea visuri care se cer împlinite. Atâtea zâmbete care se cere tot cu zâmbet răsplătite. Atâtea iubiri care așteaptă să fie trăite... Bun venit pe blog! 
      
   
   


Cart

  This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.